Auto Europe Blog


Ergernis op vakantie

Wat ons op vakantie ergert

“Het had zo leuk kunnen  zijn, maar het eindigde zoals altijd!“ Het gebeurt meer dan eens dat de vakantie op een teleurstelling uitloopt. Auto Europe heeft uitgezocht wat de meest voorkomende oorzaken zijn van irritaties op vakantie.

Het merendeel van de respondenten van Auto Europe´s peiling “Wat ergert ons op vakantie?” antwoordden dat het vooral andere reizigers zijn die hun het meeste irriteren. Denk dan bijvoorbeeld aan huilende en schreeuwende kinderen in het vliegtuig, in het hotel of aan het strand of aan dronken mensen die te luid zijn of te intiem worden.

Een andere grote bron van irritatie zijn de mensen die al het (lekkerste) eten bij het buffet snel wegschransen en de ligstoelen bij het zwembad al in de nacht met handdoeken “reserveren”. Vreselijk!

Wat ons ook niet blij maakt zijn de vele toeristen die continue selfie´s maken, waardoor je nog enkel een zee van selfie-sticks in de lucht ziet prijken in plaats van de bezienswaardigheid die je kwam bekijken. En over bezienswaardigheden of attracties gesproken: de lange wachtrijen maken de vakantie er niet leuker op!

Kijk eens naar onze infographic hieronder en lees wat ons nog meer ergert. Maar … maakt u zich geen zorgen, want we hebben voor u de ultieme oplossing gevonden om zich nooit meer te hoeven ergeren: geheel onder aan de infographic vindt u ons advies!

Dit artikel is geschreven in Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*