Auto Europe Blog


2015

Verrijk uw leven in 2015: Geniet en REIS!

Zodra het einde van het jaar nadert gaan mensen opeens naarstig nadenken over hoe ze hun leven in het nieuwe jaar 2015 kunnen verbeteren. Voornemens die ons vast allemaal wel bekend voorkomen zijn afvallen en meer bewegen, een partner vinden, stoppen met roken en meer tijd besteden aan familie en vrienden. Om er maar een paar te noemen. En het is begrijpelijk dat we met de komst van een nieuw jaar allemaal even stilstaan bij het leven. Maar in plaats van terug te vallen op die oude vertrouwde voornemens die u slechts twee maanden lang volhoudt, willen wij zeggen: geniet, leef en reis en pak het dit jaar eens anders aan. Begin het nieuwe jaar op een andere bestemming en laat u inspireren door een nieuwe omgeving. En misschien kunt u met de lokale bewoners enkele interessante voornemens uitwisselen 😉 .

New Year’s Eve | Sydney, Australië

Vuurwerk in de haven van Sydney

Vuurwerk in de haven van Sydney

Beeldt u zich eens dit oud en nieuw in: U bent in de haven van Sydney. Dan wordt u plots verrast met de prachtige luchtkunsten van een stel acrobaten. Opeens wordt ergens touwtje getrokken met een twist: het touw staat in de fik. Dit zijn slechts enkele van de opwindende festiviteiten die u kunt verwachten wanneer u besluit om “down under” oud en nieuw te vieren. Tevens wordt er hulde gebracht aan de Aboriginals en de Straat Torres-eilanders. En houdt u van lichtjes? Dan zult u genieten van de parade boten die in lichten uitgedost door het water glijden. Voor de vuurwerk wedstrijden en meer verlichtende feestelijkheden kunt u het beste naar de Sydney Harbour Bridge gaan.

Good Riddance Day | New York, USA

Ga uw voornemens te lijf

Ga uw voornemens te lijf

 

 

Vertaald naar het Nederlands betekent dit evenement zoveel als “opgeruimd staat netjes”. Dit evenement symboliseert het achter zich laten van negatieve zaken in ons leven, zoals bijvoorbeeld ziekte, gebroken beloften, vervelende bazen en slechte relaties. Een menigte mensen verzamelt zich op Times Square met een stuk papier bij zich, waarop ze al hun angsten en problemen hebben genoteerd. Al deze papieren worden verzameld en in een industriële papierversnipperaar gegooid. Dit mag misschien een beetje suf klinken, maar u zult een gevoel van vastberadenheid voelen en een nieuw doel voor ogen hebben. Doe zoals de Amerikanen doen en wie weet kunt u bij terugkomst verfrist aan dat lijstje voornemens beginnen.

Réveillon | Brazilië

São Paulo verlicht met vuurwerk

São Paulo verlicht met vuurwerk

Latijns-Amerika is één van de meeste gepassioneerde en levendige culturen in de wereld, en dat bewijzen ze vooral wanneer er een reden is voor een feestje! Na carnaval is oud en nieuw de beste periode om naar Brazilië te gaan om u te laten onderdompelen in het feestgedruis. Op het strand van Copacabana in Rio de Janeiro kunt u gratis genieten van het vuurwerk en live muziek. Wilt u oud en nieuw in stijl vieren? Ga dan naar een feest in één van de vele luxueuze hotels die Rio rijk is. Luidt het nieuwe jaar in met champagne en de heerlijkste lekkernijen. Tip: draag witte kleding. Dit wordt beschouwt als een teken van geluk voor het nieuwe jaar.

 

Wilt u zoveel mogelijk van uw bestemming zien, boek dan een huurauto waarmee u zelf kunt bepalen wanneer u doorrijdt naar de volgende bestemming. Of reis in stijl naar een extravagant feest met onze chauffeurservice. Doe helemaal luxe en huur een luxe auto via Auto Europe. Met Auto Europe bent u klaar voor de festiviteiten van het nieuwe jaar!

Dit artikel is geschreven in Auto huren, oud en nieuw. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*