Auto Europe Blog


Vakantie op de weg Facebook competitie

Vakantie op de weg Facebook competitie

Kort geleden hadden we een Auto Europe Facebook competitie genaamd ‘Vakantie op de weg’ en dit was een echt succes.

Meer dan duizend Facebook gebruikers hebben dit bericht gelezen waarin we mensen gevraagd hebben om hun beste vakantie op de weg ervaring te delen tezamen met een bijbehorende foto. We ontvingen vele fantastische reacties.

Route 66, USA

De winnaar is Edo de Waard geworden. Hij heeft ons een prachtige foto gestuurd van zijn droomauto, een Dodge 2018 Charger, waarmee hij op een roadtrip in Amerika is geweest. Naast de geweldige vakantie die hij heeft beleefd, hebben wij hem ook nog eens blij kunnen maken met een weekendhuur ter waarde van 80 euro.

Er kan helaas natuurlijk maar 1 winnaar zijn echter willen we nog een paar deelnemers er even uitlichten die ook eigenlijk hadden moeten winnen.

Camper in de USANeem bijvoorbeeld Wendy van Zetten die ons een indrukwekkende foto heeft gestuurd van een moment waarop ze door een grote onweersbui rijdt in de USA en de bliksem vlak voor hun inslaat tijdens het rijden. Het is maar goed dat ze in een auto zat!

Marja stuurde een foto waarop haar kinderen achterin in de rijdende camper rustig aan het spelen zijn en dat tijdens het rijden. Het toont duidelijk de voordelen en het comfort van een roadtrip met een camper.

We ontvingen van Diane Dekker een  foto uit Cuba met een klassieke auto, zoals die er veel rijden in Cuba, op de achtergrond en op de voorgrond  twee buffels die een kar voortrekken. Dit is ook weer een prachtige foto die veel verteld over het land waar ze zich bevinden. Top!

Misey heeft onze competitie wat anders opgevat en heeft een foto geplaatst waar hij net de marathon van Los Angeles heeft gelopen. Dit is natuurlijk ook een behoorlijke roadtrip en dit doet hem zeker niet iedereen even na. Nog gefeliciteerd met deze fantastische prestatie.

Auto Europe biedt voor avonturen op de weg altijd de scherpste prijzen en de grootste keuze aan voertuigen zodat iedereen een auto kan vinden die past bij hun wensen.

Vergeet niet onze Facebook pagina te bezoeken en ons te ‘liken’ zodat je onze volgende competitie niet mist en kans maakt op een van onze fantastische prijzen.

Met een beetje geluk ben jij de volgende gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*