Auto Europe Blog


USA – Onbegrensde mogelijkheden

Wilt u iets onvergetelijks beleven? Iets waaraan u altijd met plezier terugdenkt? Een rondreis door de Verenigde Staten is onvergetelijk.

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, biedt u alles. Er valt veel te ontdekken op een oppervlakte van ca. 9.600.000 vierkante kilometer. De vijftig staten zijn een bonte verzameling van culturen. Indrukwekkende landschappen en torenhoge wolkenkrabbers zijn slechts een enkele van de vele bijzonderheden. Denkt u bijvoorbeeld aan de Grand Canyon en het Empire State Building!

De wind door uw haren

Geniet van het uitzicht wanneer u met uw huurauto langs de prachtige kusten rijdt. Auto Europe biedt in Amerika echter niet alleen autoverhuur. Bij ons kunt u ook een motor huren en op de eindeloze highways de wind door uw haren voelen. Indien u naar Canada of Mexico wilt reizen, raden wij u aan van te voren te informeren naar one way autohuur.

U wilt natuurlijk het liefst alles in Amerika zien, maar het land is zo uitgestrekt en veelzijdig, dat u aan één vakantie waarschijnlijk niet genoeg heeft.

Bekijk onze homepage en en lees onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen. Voor meer informatie over autoverhuur of motorverhuur in de USA, neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 – 0227547.

Goede reis!

Auto Europe Team Nederland

Dit artikel is geschreven in Auto huren, Reizen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*