Auto Europe Blog


2017 autoverhuur tips

Tips voor autoverhuur in 2017

Een nieuw jaar staat voor de deur! Een jaar met nieuwe mogelijkheden, nieuwe energie en nieuwe plannen. Heeft u al nagedacht over uw plannen voor de zomer? Om u een handje te helpen hebben wij een lijst voor u met tips voor plekken die u bezocht moet hebben.

De beste manier om ontspannen van uw reis te genieten is door deze van tevoren goed te plannen. Hierbij maakt het niet uit of u van cultuur of natuur houdt, sportief of liever lui bent. Het plannen van een vakantie zorgt voor een opwindend gevoel en een beter humeur.

Met uw eigen vervoer heeft u alle vrijheid tijdens uw reis en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Lees verder voor meer tips over autoverhuur.

DUITSLAND

Een land waar geen maximumsnelheid geldt is natuurlijk dé plek om in een sportauto te rijden. Om de andere bestuurders op de Autobahn bij te kunnen houden heeft u een auto nodig met een krachtige motor. Hiervoor raden wij een auto uit de midsize categorie of hoger aan. Maar als u een spannend avontuur wel ziet zitten moet u zeker ons aanbod luxe wagens met schitterende sportauto’s bekijken.

USA

Cabriolet is het magische woord in zonnig Californië, en de beste keus is dan ook de klassieke rode Mustang. Maak handig gebruik van de Gold Rate voor uw roadtrip door Amerika of Canada, met drie extra bestuurders en de eerste tank benzine inbegrepen.

NIEUW-ZEELAND

Een camper is perfect voor een bezoek aan het land van Lord of the Rings. Rijd door het verbazingwekkende landschap met een voertuig dat zowel accomodatie als transport is. Hier geniet u natuurlijk meer van met uw partner, familie of vrienden! Met een camper huren in Nieuw-Zeeland blijft u dichtbij de natuur en bent u in staat de meest bijzondere plekken ter wereld te zien. Om het u makkelijk te maken hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons camperverhuurteam. Zij zullen u helpen bij het plannen van uw reis.

CULTUUR IN EUROPA

Aangezien het in de grote Europese steden makkelijker is een parkeerplek te vinden met een kleinere auto, doet u er goed aan voor een dergelijke reis te kiezen voor de compact categorie of lager. Een extra voordeel is dat deze auto’s zuinig zijn in brandstofverbruik en u zodoende meer geld overhoudt voor andere dingen. Vergeet niet dat het soms fijner is om met twee personen te rijden. Check daarom onze gratis extra bestuurder deals.

SKIËN IN DE ALPEN

Als u met uw gedachten al in de Alpen zit, dan is een SUV met winterbanden uitermate geschikt voor u. Wanneer buiten de strenge winter heerst voelt u zich binnen in een SUV veilig en comfortabel, zeker op de weg. Daarbij zijn er een aantal landen in Europa waar het voeren van sneeuwbanden verplicht is. Met de winterbanden aanbiedingen van onze verhuurders kunt u hierop besparen.

DE KUST VAN EUROPA

Mocht u een vakantie aan de kust plannen dan kunt u het beste uit de voeten met een kleine auto. Afhankelijk van het aantal reizigers en de hoeveelheid bagage kunt u kiezen voor een huurauto uit de mini, economy of compact categorie. Aangezien u de meeste tijd door zult brengen aan het strand heeft u geen groot voertuig nodig, zodat u direct ook op brandstof bespaart. Let bij het ophalen van de huurauto echter wel op het brandstofbeleid en de verzekering. Op het eerste gezicht lijkt het misschien zo dat het vol – vol brandstofbeleid duurder is, maar op de lange termijn bent u hiermee voordeliger uit. Vergeet tenslotte vooral niet uw creditcard mee te nemen. Deze heeft u bij het ophalen van de huurauto nodig voor de borg, zodat u het betalen van een extra lokale verzekering kunt vermijden.

Een laatste tip: Bekijk onze gratis upgrade aanbiedingen voordat u boekt. Zo krijgt u bijvoorbeeld een grotere huurauto voor minder geld! Fijne reis!

Dit artikel is geschreven in auto huren auto europe, autoverhuur auto europe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*