Auto Europe Blog


Vliegtuig

Mogelijke stakingen in september op Spaanse luchthavens

Nu de maand augustus is afgelopen loopt ook het hoogseizoen op zijn eind. Spanje is echter ook buiten het hoogseizoen een zeer populaire bestemming onder toeristen. Helaas voor die reizigers kan het zo zijn dat er in september vier dagen stakingen zijn, zoals vermeldt op travelweekly.co.uk.

Men verwacht dat luchthavens in de meest populaire bestemmingen hiermee te maken zullen krijgen. Denk dan aan steden als Alicante, Malaga, Mallorca, Barcelona en Madrid. De stakingen zouden plaatsvinden op 4, 11, 18 en 25 september van 04.30u tot 07.30u ‘s ochtends en van 19.30u tot 21.30u ‘s avonds.

Om na te gaan of uw vlucht hier hinder van ondervindt kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met uw luchtvaartmaatschappij. Vergeet vooral ook niet om, indien nodig, uw autohuur boeking aan te passen. Daarvoor kunt u het beste zo snel mogelijk bellen naar het nummer 0800 022 75 47. Wijzigingen en annuleringen kunnen tot 48u voor het ophalen van de huurauto kosteloos worden doorgegeven.

Dit artikel is geschreven in auto huren Spanje, staking luchthaven Spanje. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*