Auto Europe Blog


Winkelen wereldwijd

Shoppen voor de feestdagen

De feestmaand december is aangebroken en daarmee is ook weer de tijd van cadeau’s geven gekomen. Wilt u van het kopen van uw kerstgeschenken iets bijzonders maken? Combineer dan het shoppen met een leuke citytrip. De metropolen van Europa en Amerika nodigen u uit voor een heerlijk winkelweekendje weg!

Londen
Londen is natuurlijk de Kerst-winkelstad bij uitstek. De grote Engelse warenhuizen in Oxford Street en Regent Street in het centrum van de Britse hoofdstad zijn in de weken voor kerst rijkelijk versierd met kerstversiering en ze hebben de mooiste etalages; “window shopping” is hier een belevenis op zich! Als u op zoek naar bent naar bijzondere cadeaus, moet u deze warenhuizen zeker niet overslaan. Voor iedereen die liever iets unieks of alternatiefs wil, is Camden Market een goede tip. Deze markt in de openlucht biedt alles, van designerkleding, schoenen, mode accesoires tot boeken en etenswaren. Naast het uitgebreide winkelaanbod is Londen natuurlijk ook de stad van de vele (deels gratis) musea en wervelende theatershows. Een dagje winkelen aan de Theems kunt u dan ook prima afsluiten met een swingende musical op Westend. Vanuit Nederland is Londen snel en eenvoudig te bereiken met het vliegtuig, trein of veerboot. In Londen kunt u op vele verschillende locaties én op alle vliegvelden een voordelige huurauto boeken.

Parijs
Voor wie elegantie en luxe voorop staat, is Parijs de place to be. De chique Franse hoofdstad heeft meer dan genoeg winkels voor alle smaken en budgetten. Of u nu van luxe, klassiek, trendy of hip houdt, in Parijs vindt u het allemaal. De bekende Franse modemerken vindt u ondermeer aan de Champs-Élysées en rondom Place de Concord. In de grote warenhuizen, zoals Galaries Lafayette, vindt u alle bekende modemerken op één plek. Daarnaast zijn in de wijk Saint Germain des Prés vele leuke modeboetieks te vinden.

Berlijn
Als u uw winkelweekendje weg met het bezoek aan een gezellige kerstmarkt wilt combineren, is Berlijn een aanrader. Naast de grote modeketens en bekende warenhuizen aan de winkelstraten Kurfüstendamm en Friedrichstraße, bij de Potsdamer Platz en rond de Alexanderplatz, vindt u vooral in de verschillende stadswijken in Berlijn leuke winkels. In de wijken Prenzlauerberg en Charlottenburg zijn juist veel kleine winkels en boetieken te vinden met leuke hebbedingen, aparte kleding en schoenen.

New York
In de Big Apple vindt u niet alleen talloze bezienswaardigheden, maar ook heel veel winkels. Een bezoek aan New York is niet compleet zonder een wandeling over Fifth Avenue. Aan deze beroemde straat vindt u winkels van de grote Amerikaanse en internationale modemerken. Het warenhuis Macy´s, het grootste warenhuis ter wereld, is een absolute must see. Laat u betoveren door de vele etages met de mooiste producten. In de weken voor kerstmis zijn de etalages en het gehele warenhuis prachtig versierd. Voor iedereen die op zoek is naar afgeprijsde artikelen en leuke koopjes zijn er in New York meerdere outlet centers, waar u voordelige (merk)kleding kunt kopen.

Kortom, in deze steden vindt u zeker het perfecte cadeau. Als u meer informatie wilt over autoverhuur in New York, Parijs of Berlijn neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 0227547.

Veel winkelplezier!

Auto Europe Team Nederland

Dit artikel is geschreven in Evenementen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Shoppen voor de feestdagen

  1. El says:

    Ik kan Milaan ook erg aanbevelen om je kerst inkopen te doen.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*