Auto Europe Blog


Schiphol Airport

Schiphol Airport – Een goed begin van uw reis

Schiphol is de belangrijkste en grootste luchthaven van Nederland en voor velen het beginpunt van een vakantie. De luchthaven biedt naast alle praktische voorzieningen ook uitgebreide faciliteiten om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten beginnen.

Met jaarlijks rond de 45 miljoen reizigers is Schiphol niet alleen een belangrijk vliegveld in Nederland, maar ook in Europa. In april 2012 werd Schiphol nog uitgeroepen tot beste vliegveld in Europa. In een Brits onderzoek gehouden onder 12 miljoen reizigers werd de luchthaven van Amsterdam geprezen om de overzichtelijkheid en de goede recreatieve faciliteiten. Wereldwijd gezien staat Schiphol op de vierde plaats van beste luchthavens.

Parkeren rondom Schiphol

Elk jaar weer hetzelfde probleem, zo ongeveer een maand voordat u op vakantie gaat, bedenkt u zich ineens dat u nog een parkeerplek moet reserveren ergens rondom Schiphol. En daar komt nog eens bij dat het niet te veel geld mag kosten.
Om dit zo snel en makkelijk mogelijk te doen is http://parkerenluchthavenschiphol.nl de oplossing! Op Parkeren Luchthaven Schiphol vergelijkt u snel en gemakkelijk alle parkeeraanbieders rondom Schiphol met elkaar om zo de goedkoopste uit te zoeken die aan uw wensen voldoet!

Ontspannen op reis

Nadat u uw auto bij Schiphol heeft geparkeerd, kunt u natuurlijk direct inchecken en naar uw gate gaan, maar als u wat tijd over heeft, is er op de luchthaven genoeg te doen en te beleven. Zowel voor als achter de douane is er een uitgebreid winkelaanbod. Bekende modeketens en restaurants vindt u overal, naast boek- en tijdschriften en souvenirshops. Achter de douane kunt u natuurlijk belastingvrij winkelen. Daarnaast vindt u er een gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden.

Voor de douane
Voor degenen die niet zelf op reis gaan, is er ook genoeg te doen. Vliegtuigspotters en -liefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan het panoramaterras. Vanaf dit uitzichtspunt kunt u genieten van het uitzicht over de luchthaven en natuurlijk de vele opstijgende en landende vliegtuigen.

Wilt u uw familieleden of vrienden op een bijzondere manier uitzwaaien of verwelkomen? Maak dan een spandoek met de spandoekenautomaat. U kunt zelf de tekst bepalen en de automaat print het spandoek direct voor u uit. De rode spandoekenautomaten vindt u in de vertrekhallen.

Achter de douane
Op Schiphol kunt u niet alleen vliegtuigen bekijken, maar ook kunst. Op de Holland Boulevard bevindt zich een dependance van het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier worden wisselende tentoonstellingen gehouden met kunstwerken uit het museum. Wilt u voor uw reis nog even ontspannen? Op meerdere rustige plekken staan relaxfauteuils waar u ongestoord een powerslaapje kunt doen.

Naast voordelige parkeermogelijkheden rondom de luchthaven, kunt u natuurlijk ook vanaf Schiphol verder reizen met een huurauto. Auto Europe biedt voordelige autoverhuur op de luchthaven aan.

Goede reis!

Auto Europe Team Nederland

 

Dit artikel is geschreven in Reizen. Bookmark the permalink.

One Response to Schiphol Airport – Een goed begin van uw reis

  1. Autoroadshow says:

    Schiphol vind ik inderdaad een uitstekend vliegveld als het om de overzichtelijkheid en de goede recreatieve faciliteiten gaat. Want zelf reis ik aardig veel. Alleen enige probleem is inderdaad het parkeren van mijn auto. Dat zou misschien nog beter geregelt kunnen worden.

    Gr.

    Lucien Lachman

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*