Auto Europe Blog


Op pad in de herfstvakantie

Volgende week begint de herfstvakantie in Nederland en dat betekent een heerlijk weekje vrij om erop uit te gaan met de familie en de kinderen. Een korte vakantie in het buitenland of gewoon lekker vlakbij huis in Nederland: aan u de keuze!

Op naar de zon
Heeft u ook zin om tijdens de herfstvakantie nog even lekker van de zon te genieten? Dat kan! Boek een vliegreis en een voordelige huurauto en uw vakantie kan beginnen. In het zonnige zuiden van Europa vindt u vele bestemmingen, die ideaal zijn om nog een paar zonnestralen mee te nemen en van een aangename temperatuur te genieten. Aan de Spaanse Costa Brava en Costa Blanca heersen in oktober nog heerlijk nazomerweer met milde temperaturen.

Geniet van een relaxte strandvakantie in Alicante of ontspan u in Malaga. Op de Canarische Eilanden heeft u eveneens de kans op een zonnige vakantie. Wat dacht u van Tenerife of Gran Canaria? Vanaf Schiphol en ook vanaf de vliegvelden in Rotterdam en Eindhoven kunt u naar vrijwel alle populaire bestemmingen in Spanje, Portugal, Italië en Turkije vliegen.

Lekker weg in Nederland
Blijft u in de herfstvakantie liever dichtbij huis, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een leuke week. De herfstvakantie is de ideale tijd voor leuke uitstapjes in Nederland. Maak een heerlijke herfstwandeling door de bossen of duinen. In de bossen op de Veluwe zijn meerdere korte en langere wandelroutes uitgestippeld, zodat u al wandelend van de mooie herfstkleuren en de natuur kunt genieten.

Als u meer van een frisse wind houdt, is een wandeling op het strand en door de duinen een echte aanrader. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de duinen bij Zandvoort, Noordwijk of Scheveningen. Daarnaast zijn er ook festivals en evenementen op meerdere plaatsen in het land, dus ook bij u in de buurt is zeker weten iets leuks te doen.

En waar u ook heen gaat: met de autohuur van Auto Europe heeft u voordelig en gunstig vervoer en kunt u flexibel de mooiste plekken op uw vakantiebestemming ontdekken.

Fijne herfstvakantie!
Auto Europe Team Nederland

Dit artikel is geschreven in Vakantie. Bookmark the permalink.

One Response to Op pad in de herfstvakantie

  1. Nikki says:

    Nederlands natuur is eigenlijk zo mooi. Dat besef je eigenlijk pas als je in het buitenland bent dat de natuur in Nederland ook mooi is alleen helaas niet zo groot.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*