Auto Europe Blog


Autoverhuurders

Kent u onze exclusieve aanbiedingen per email?

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de Auto Europe nieuwsbrief, dan mist u een hoop! Lees hieronder waarom u dit wel zou moeten doen.

Handig: We sturen onze wekelijkse aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox, zodat u nooit een actie mist!

Meer waar voor uw geld: Het huren van een auto via onze nieuwsbrief is vaak goedkoper dan rechtstreeks op onze website of telefonisch.

Toegang tot exclusieve promoties: We houden ervan om onze abonnees te verwennen met exclusieve aanbiedingen die alleen via e-mail zijn te verkrijgen.

Veilig: We nemen de beveiliging van uw gegevens serieus en zullen uw e-mailadres nooit delen met een derde partij.

Gemakkelijk: Het enige wat u hoeft te doen om onze exclusieve e-mailaanbiedingen en speciale deals te ontvangen, is op de onderstaande button te klikken en uw gegevens in te vullen. We zullen u dan een e-mail sturen met de vraag om te bevestigen dat u onze nieuwsbrief echt wilt ontvangen en dat is alles. U bent klaar! Als u ooit besluit dat u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan hoeft u alleen maar op de afmeldlink te klikken die onderaan al onze nieuwsletters staat.

Dus waar wacht u nog op? Meld u vandaag nog aan en mis nooit meer een fantastische aanbieding!

Aanmelden nieuwsbrief

Dit artikel is geschreven in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*