Auto Europe Blog


De perfecte autohuur ervaring

Infographic: de perfecte autohuur ervaring

Van extra bestuurders tot verschillende dekkingsmogelijkheden, van vol-vol brandstofbeleid tot grensovergang, er wordt veel informatie gegeven in de Algemene Voorwaarden bij het huren van een auto. Auto Europe heeft daarom voor u een Infographic samengesteld die overzichtelijk en in sleutelwoorden aangeeft waar u op moet letten en waar u aan moet denken bij het huren en vervolgens ophalen van uw auto.

Voordat u een auto huurt is het van belang te weten wat de weersomstandigheden zijn op uw bestemming. Heeft u bijvoorbeeld winterbanden nodig, of een GPS? Vergeet niet dit vooraf aan te vragen, zodat u zeker weet dat een en ander voorhanden is bij het ophalen van de huurauto. Gaat u de auto op dezelfde plek inleveren als de ophaalplek? Zo niet, dan is er vaak een zogeheten One Way toeslag van toepassing. Bent u onder de 25 jaar oud? Dan is vaak een jonge bestuurderstoeslag het geval. Overigens worden zowel One Way toeslagen als jonge bestuurderstoeslagen tijdens het boeken op het beeldscherm aangegeven. En als er meerdere bestuurders zullen zijn, let er dan op dat we bij sommige leveranciers en sommige bestemmingen gratis extra bestuurders aanbieden.

Veiligheid is uiteraard van groot belang! Dit is waarom we bij Auto Europe het Restitutie Eigen Risico pakket aanbieden dat de meeste van uw behoeften aan “verzekeringen” afdekt.  Tijdens uw reis zult u wellicht op tolwegen rijden of zelfs naar nog naar een ander land reizen. Maakt u zich geen zorgen en bel simpelweg ons reserveringsteam via ons gratis telefoonnummer 0800 – 022 75 47 en laat u informeren over de mogelijkheden.

En tenslotte, voordat u daadwerkelijk in uw huurauto kunt stappen, denk eraan dat u een kredietkaart bij u heeft op naam van de hoofdbestuurder, de geprinte voucher, een (niet verlopen) identificatiedocument en een geldig rijbewijs. We adviseren ook goed te controleren of er reeds beschadigingen aan de auto zijn en … dat die bekend zijn bij de verhuurder.

Behalve de handige Infographic hieronder, kunt u ook nog eens onze blog post nalezen voor nog meer informatie. U bent nu gereed voor een fantastische huurauto ervaring!

Dit artikel is geschreven in auto huren auto europe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*