Auto Europe Blog


Infographic: De kosten van autorijden

Wist u dat de gemiddelde Nederlandse autobezitter € 222.848 uitgeeft aan een leven lang autorijden? Ongelofelijk, maar waar! Recent onderzoek in opdracht van Auto Europe, een marktleider in autohuur, toont aan dat een typische Nederlandse autobestuurder tijdens zijn of haar leven dat bedrag investeert in autorijden.

Bovendien consumeert een bestuurder 8.678 boterhammen en 1.996 hamburgers in de auto en drinkt er nog zo’n 8.601 kopjes koffie bij. Er wordt 2.534 keer getoeterd en 2.073 keer verkeerd ingeparkeerd.

Om goed inzicht te krijgen heeft Auto Europe 1000 bestuurders geïnterviewd over hun auto en rijgedrag, gebaseerd op de huidige kosten van autobezit.

De resultaten van ons onderzoek hebben wij inzichtelijk gemaakt door middel van een zogeheten infographic: makkelijk te lezen, informatief en vermakelijk! En… als u meer wilt weten over het besparen van de kosten van autorijden, lees dan dit artikel op onze Blog.

Neem nu gerust onze infographic hieronder door en ontdek de verbazingwekkende cijfers!

Infographic: De kosten van autorijden

Dit artikel is geschreven in Auto Europe, autohuur, infographic, kosten, kosten auto besparen, Nederland, onderzoek, Rondom de auto, verkeersagressie, verzekeringen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*