Auto Europe Blog


Uw mening telt – Klantenbeoordelingen

Gaat u tijdens uw vakantie een auto huren, maar wilt u van te voren graag de ervaringen van andere vakantiegangers lezen? Dat kan nu bij Auto Europe! Wij bieden u meerdere mogelijkheden om de beoordelingen en ervaringen van onze klanten te bekijken.

Lees de beoordelingen en ervaringen die klanten van Auto Europe over ons en het autoverhuurbedrijf ter plaatse hebben geschreven. U kunt op de speciale Klantenbeoordelingen pagina tientallen beoordelingen lezen over autohuur op vele verschillende vakantiebestemmingen. De beoordelingen zijn per land en stad gesorteerd, dus u vindt snel de beoordelingen over autohuur op uw vakantiebestemming.

 

Klantenbeoordelingen – Van klanten, voor klanten

Iedere klant die bij Auto Europe een auto heeft gehuurd, ontvangt ongeveer een maand na het inleveren van de huurauto een korte vragenlijst van ons. Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts een paar minuten en is uiteraard geheel vrijwillig. U kunt uw mening geven over de service van Auto Europe en over de service van het autoverhuurbedrijf op uw vakantiebestemming door middel van het aanklikken van een aantal sterren. Vijf sterren staan voor ‘zeer tevreden’, één ster voor ‘ontevreden’. Behalve de sterren kunt u ook uw mening schrijven. Het maakt niet uit of u een positieve of negatieve beoordeling geeft, wij horen graag hoe u de service heeft ervaren!

Op een speciale pagina vindt u per bestemming alle beschikbare beoordelingen. In één oogoopslag ziet u bijvoorbeeld alle klantenbeoordelingen in Alicante. Naast de speciale Klantenbeoordelingen pagina kunt u ook in onze reisgidsen de klantenbeoordelingen teruglezen. Links in het menu staan bij de betreffende stad altijd twee actuele beoordelingen, zoals bij autoverhuur Alicante. Als u meer beoordelingen wilt lezen, klik dan op ‘Meer beoordelingen over …’ en u komt op de klantenbeoordelingen pagina terecht.


Trustpilot

Op Trustpilot kunt u ervaringen en beoordelingen van klanten van Auto Europe lezen. Bij minder positieve ervaringen met autohuur doet Auto Europe haar best om de betreffende klant terug te schrijven en eventueel verder te helpen.

Laat u door de ervaringen van anderen overtuigen of geef zelf uw mening!

Fijne Vakantie!

Auto Europe Team Nederland

Dit artikel is geschreven in Auto Europe, Autoverhuur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*