Auto Europe Blog


Kerstmis

Fijne Feestdagen!

Waar viert u de feestdagen dit jaar? Gezellig thuis in Nederland of in het buitenland? Wilt u samen zijn met familie of vrienden of zou u op 25 en 26 december het liefst op vakantie gaan?

AdventskransWilt u dit jaar eens een hele andere kerst beleven? Geef uzelf dan een vakantie cadeau en vlieg naar een mooie vakantiebestemming. In Europa is het weliswaar winter, maar op bijvoorbeeld de Canarische Eilanden en op sommige plaatsen aan de Middellandse Zee heersen nog aangenaam milde temperaturen.

Als u echt warm en tropisch weer wilt, dan zijn bestemmingen zoals Thailand, Hawaii of de Caraïben een aanrader.

Wilt u liever besneeuwde bergtoppen in plaats van warm en zonnig weer? Blijf dan dichter bij huis en ga op wintersport in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Zo kunt u de gezellige kerstsfeer combineren met sportiviteit op de piste. Overdag skiën, snowboarden of langlaufen en ‘s avonds schuift u met uw familie of vrienden aan voor een heerlijke kerstmaaltijd.

Of u nu kerstmis viert in de zon of in de sneeuw, Auto Europe biedt overal voordelige autohuur aan. Vanaf München, Innsbruck of Zürich bereikt u eenvoudig uw wintersportbestemming. En op Gran Canaria of Tenerife is een huurauto ideaal om het eiland te ontdekken.

Auto Europe Team Nederland wenst iedereen hele fijne feestdagen!

Dit artikel is geschreven in Evenementen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*