Auto Europe Blog


Beste camperbestemmingen

De beste plaatsen om te bezoeken met een camper

Vakantie houden in een camperverhuur van Auto Europe opent een wereld van spannende avonturen en mogelijkheden, variërend van de uitgestrekte Australische outback en wereldberoemde filmsets van Nieuw-Zeeland tot de indrukwekkende sneeuwlandschappen van IJsland en de prachtige weidegronden van het rustieke Engeland.

Vrienden en gezinnen die samen reizen hebben een steeds breder aanbod aan kwalitatief hoogstaande campers waaruit ze kunnen kiezen, waaronder veel die zijn uitgerust met alle gemakken zoals een koelkast, fornuis, douche, GPS, Bluetooth, etc. En tevens voldoende slaapruimte voor maximaal zes personen.

Reizigers die het beste uit hun reistijd willen halen op enkele van ‘s werelds meest interessante locaties, zoals het zuidelijk halfrond, hoeven niet verder te zoeken naar een camper want bij Auto Europe gaat u zeker de juiste vinden. Deze brengen alles wat het toeristenhart begeert en dit voor iedere route.
Australië, Nieuw-Zeeland, IJsland en het VK zijn de populairste campervanbestemmingen bij Auto Europe
Neem bijvoorbeeld Australië, één van ‘s werelds meest aantrekkelijke en op een wenslijst vermelde reisbestemmingen. Wanneer u begint met het plannen van uw camperhuur in Australië, wilt u waarschijnlijk ook een bezoek brengen aan het wereldberoemde Sydney Opera House en nog aanlokkelijker, aan de iconische en altijd populaire Ayers Rock, die beide perfect te bereiken zijn met een Auto Europe camperhuur.

Australië is ook de thuisbasis van de Great Ocean Road – de verbazingwekkende kustweg die langs de rode granieten bergen van Zuidoost-Australië loopt. U zult ook de prachtige Blue Mountains-regio willen bezoeken, gelegen op slechts 90 minuten ten westen van Sydney, een zandsteenplateau van 1 miljoen hectare met steile hellingen en kloven gedomineerd door enorme delen gematigd eucalyptusbos.
Nieuw-Zeeland een must visit
Een van de ‘must-visit’-vakantiebestemmingen ter wereld is gunstig gelegen op een steenworp afstand van Australië – Nieuw-Zeeland, een land met schilderachtige snelwegen en adembenemende landschappen en zeegezichten. Fans van Lord of the Rings en The Hobbit willen een bezoek aan de filmsets niet missen, met name het fantasiedorp Hobbiton in de Waikato-stad Matamata op het Noordereiland, dat nu een permanente toeristische attractie is. Op South Island kunt u een ontspannen rit maken door Mount Cook National Park met uw camperverhuur in Nieuw-Zeeland voor adembenemende vergezichten van 3000 meter hoge bergtoppen en om te genieten van enkele van de meest pittoreske panorama’s in de hele regio van de Zuidelijke Stille Oceaan.

Er zijn veel andere gewenste camperbestemmingen over de hele wereld om uit te kiezen, niet in de laatste plaats IJsland met zijn donderende watervallen, actieve vulkanen en maanachtige woestijnen. Lake Mývatn, misschien wel de grootste attractie van het land, biedt het beste van IJsland op één locatie dankzij de fascinerende modderpoelen, stomende lavastromen, thermale baden, vulkaankegels en unieke flora en fauna, en niet te vergeten Reykjavik, een van Europa’s meest memorabele en verrassende hoofdsteden.
Schotland een droombestemming
Bij het plannen van een route met een camper in het Verenigd Koninkrijk is er een plek waar u simpelweg niet omheen kunt – het Lake District – dat de graafschappen Lancashire en Cumbria doorkruist in Noordwest-Engeland. Het Lake District, beschreven door de grote dichter William Wordsworth als de ‘mooiste plek die de mens ooit heeft gekend’, is een droomcamping voor campers met een schat aan parkeermogelijkheden aan het water en indrukwekkende landschappen zoals te zien op ansichtkaarten.

Als u vanuit het Lake District in het noorden van met uw Auto Europe camper naar het noorden reist, komt u in Schotland, een land met sprookjesachtige kastelen, beroemde whiskydistilleerderijen en golfbanen van wereldklasse. Met zijn glinsterende meren en stille valleien vormen de hooglanden in het noordwesten van Schotland de droom van iedere camperfanaat, met name rond Loch Ness, de legendarische thuisbasis van ‘s werelds beroemdste mythische monster.

Een goede reis!

Dit artikel is geschreven in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*