Auto Europe Blog


Auto Europe autoverhuur – en meer

Zoals u waarschijnlijk wel weet staat Auto Europe bekend om de lage tarieven die wij aan onze klanten kunnen bieden. Na een aantal decennia ervaring in de autoverhuurbranche weet Auto Europe als geen ander wat belangrijk is voor haar klanten. Maar Auto Europe is altijd bezig om te zoeken naar manieren om haar producten uit te breiden met het oog op de wensen en behoeften van onze klanten.

GRATIS UPGRADES

Gratis upgrades klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar is het niet. Ja, in de meeste gevallen gaat het om een upgrade van bijvoorbeeld een auto uit de economy categorie met twee deuren zonder air conditioning, naar een auto uit de economy categorie met twee deuren mét air conditioning. Of bijvoorbeeld een gratis GPS. Maar denk ook zeker aan bijvoorbeeld een auto uit de mini klasse met twee deuren zonder air conditioning, naar een auto uit de economy klasse met twee deuren zonder air conditioning. En gratis is toch gratis.

CamperCAMPERVERHUUR

Nederlanders zijn meer dan bekend met het fenomeen kamperen, maar een andere vorm, en zeker comfortabeler dan kamperen, is reizen met een camper. U verliest niets aan flexibiliteit en u zou zelfs kunnen zeggen dat u juist meer flexibel bent.

 

U kunt meer kilometers maken en bij hoge nood kunt u gebruik maken van de faciliteiten aan boord van de camper. Reist u met meerdere bestuurders, dan kunnen zij heerlijk uitrusten voordat het hun beurt is om achter het stuur plaats te nemen. En vergeet niet dat u met een camper overal comfortabel kunt stoppen om te genieten van elke bijzondere plek die u aandoet en daar probleemloos kunt overnachten.

Transfer & Chauffeur ServiceLUXE AUTOHUUR en TRANSFER- EN CHAUFFEUR SERVICES

Flexibiliteit kan een reden zijn om een auto te huren zijn op uw bestemming, zoals bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. Gaat u op zakenreis dan is het huren van een auto een handige manier om in het buitenland eenvoudig van klant naar klant te reizen.

Maar waarom niet een vakantie speciaal maken met een sportwagen? Of maak gebruik van een chauffeur zodat u zich niet hoeft te concentreren op het rijden, maar zodat u die tijd kunt gebruiken om u voor te bereiden op uw vergadering. Auto Europe maakt het u graag gemakkelijk.

NieuwsbriefNIEUWSBRIEF

Abonnees van onze nieuwsbrief profiteren van extra korting. Het abonneren op onze nieuwsbrief is eenvoudig: u vult uw e-mailadres in op onze homepage bij het kader “Nieuwsbrief: ontvang onze laatste aanbiedingen” en voilà. U ontvangt nu regelmatig aanbiedingen van ons in uw mailbox. En van tijd tot tijd hebben we ook speciale nieuwsbrieven met speciale kortingen van bijvoorbeeld Hertz of Europcar.

 

Voor het boeken van een huurauto kunt u natuurlijk bij Auto Europe terecht, zowel online als per telefoon. U kunt onze reserveringsmedewerkers bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 022 75 47. Voor onze andere producten klikt u simpelweg op de foto en u wordt doorgelinkt naar de betreffende pagina. Voor welk vervoermiddel u ook kiest, Auto Europe wenst u een fijne reis!

Dit artikel is geschreven in Auto Europe. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*