Auto Europe Blog


3 auto-combinaties die we zouden willen zien

Wereldwijd rijden er meer dan een miljard auto’s op de weg en de verwachting is dat dit aantal in 2035 verdubbeld is. In Nederland alleen al zijn er ruim 8 miljoen auto’s.

Uit onderzoek in opdracht van Auto Europe gedaan blijkt dat hoe ouder we worden hoe minder auto’s we gemiddeld per huishouden hebben. Respondenten tussen de 16-29 jaar oud hebben gemiddeld de meeste auto’s per huishouden en respondenten boven de 60 jaar de minste. Het gemiddelde over de gehele groep is 1,4 auto’s per huishouden.

Soms bezitten we meerdere auto’s, omdat de ene auto iets biedt wat de andere auto niet heeft en vice versa. Maar wat als we twee auto’s zouden kunnen combineren? Wat voor combinatie zou u dan kiezen en hoe zou uw ideale auto er uitzien?

auto-combinaties die we zouden willen zien

Bijvoorbeeld, stel dat u de eigenaar bent van een kleine Ford Fiesta en u zou daarin de motor van een Porsche Carrera kunnen doen. U zou dan een kleine auto hebben met enorm veel power. U zou de snelweg opgaan en in no-time op uw plek van bestemming zijn!

Of nog een beetje creatiever: u combineert uw Kia Rio met de achterkant van een BMW en maakt daarmee een 6-wielig monster. Eén ding is zeker, u zou nooit meer problemen hebben met ruimte voor uw koffers.

U zou ook twee Land Rovers kunnen combineren waardoor u de ultieme power-auto creëert met veel ruimte en (terrein)kracht voor recreatie en kamperen op het platteland.

Dit artikel is geschreven in auto europe blog, combinatie, comfort, fantasie Keywords: . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*