Auto Europe Blog


266 kilometers door Europa

Heeft u zich tijdens het rijden er weleens op betrapt dat u dacht dat u nu geheel ergens anders zou kunnen zijn? Dat u nu ergens op het platteland zou kunnen rondrijden in plaats van in de drukke, propvolle stad? Volgens een recente peiling gedaan in opdracht van Auto Europe rijden bestuurders gemiddeld 266 kilometers per week. Een afstand waarmee u een reeks van verschillende historische plekken, bezienswaardigheden en vakantiebestemmingen in het buitenland zou kunnen bezoeken in vergelijk met het enkel gebruiken van de auto voor woon-werkverkeer.

Onze reis begint in gedachten, dus stelt u zich eens voor waar u zou willen rijden, wie erbij u in de auto zou zitten en van welke omgeving u zou gaan genieten? En… voeg daar dan 266 kilometers aan toe.

Met deze afstand kunt u bijvoorbeeld een leuke meerdaagse trip in Frankrijk, Spanje of Italië maken. Laten we samen op een virtuele reis gaan die wellicht op een dag ook werkelijkheid wordt.

Van Napels naar Salerno: een roadtrip in Campania, Italie

Stelt u zich de turquoise wateren van de Tyrreense zee voor met op de achtergrond de dramatische kustlijn van Zuid-Italië. Zeg “Buongiorno” tot een heerlijke keuken,vriendelijke mensen en dompel uzelf onder in de Italiaanse cultuur. Geniet van een rit van Napels naar Salerno en rijd door fantastische landschappen en steden vol van historische bezienswaardigheden.

Van Sevilla naar Malaga: een roadtrip in Andalusië

Ga op weg in Andalusië!  Doorkruis deze prachtige regio in het zuiden van het Iberisch schiereiland. Een gebied waar jaarlijks miljoenen toeristen naartoe gaan om de historische steden Sevilla, Malaga, Granada en Cordoba te ontdekken. Andalusië heeft een rijke Moorse en Romeinse achtergrond en de architectuur draagt daar duidelijk het stempel van. Ontdek deze mix van antieke culturen, geniet van het prachtige weer en van de overheerlijke lokale gerechten.

De Franse Rivièra Tour

Maak de speeltuin van de rijken en beroemden uw volgende vakantiebestemming! De Côte d’Azur strekt zich uit langs de zuidelijke Mediterrane kust van Frankrijk vanaf de grens van Italië tot Saint-Tropez. Maak een toer langs de kust en bezoek de levendige steden Cannes, Nice en Monte Carlo. De Franse Rivièra heeft vele toeristische hoogtepunten, maar uiteraard gaat het er vooral om zon, zand en strand. De beste dingen in het leven zijn gratis!

Dit artikel is geschreven in auto europe blog, auto huren italie, auto huren Spanje, Frankrijk, gerechten uit Europa, kilometers, reisadvies, reistips, Reizen, roadtrip, Spanje, Vakantie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Uw emailadres wordt niet openbaar gemaakt. *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*